-21%

Αμπούλες Οξυγονοθεραπείας και βιταμίνες (Vitamin Cocktail)

45.00 

Το Vitamin Cocktail είναι ένα θρεπτικό κοκτέιλ για το δέρμα με υψηλή συγκέντρωση βιταμινών , μεταλλικών στοιχείων, αμινοξέων, συνενζύμου Q10, υαλουρονικού οξέως και άλλων ωφέλιμων συστατικών. Η χρήση της αμπούλας συνιστάται, εάν έχετε θαμπό, πλαδαρό, ευαίσθητο, αφυδατωμένο δέρμα, το οποίο έχει ανάγκη από βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία .

Περιγραφή

Επίσης χρησιμοποιήστε το προϊόν, εάν είστε καπνιστής, μετά την εντατική θεραπεία αισθητικής (πίλινγκ, απολέπιση κλπ), όπως και μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο για την γρήγορη αποκατάσταση της υδρολιπιδικής ισορροπίας του δέρματος . Το προϊόν έχει εντυπωσιακή δυνατότητα απορρόφησης των βιολογικά ενεργών ουσιών , οι οποίες φτάνουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και έχουν μια έντονη αντιοξειδωτική και αναγεννητική δράση . Παρέχει σταθεροποιητική δράση στις μεμβράνες, ενδυναμώνει τα αγγεία, καταπολεμά την φθορά των υψηλά τοξικών ελευθέρων ριζών οξυγόνου , προστατεύει από τις UVA ακτίνες, ενισχύει τον μεταβολισμό του δέρματος, συμβάλλει στην αποτοξίνωση, ενισχύει την σύνθεση και αυξάνει την διάρκεια ζωής των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης, αποτρέποντας την αφυδάτωση και αυξάνοντας έτσι την ικανότητα συγκράτησης υγρασίας στην επιδερμίδα . Χάρη στην ισορροπημένη σύνθεσή της, η αμπούλα ενυδατώνει, θρέφει και τονώνει την επιδερμίδα, βελτιώνει την δομή και το χρώμα του δέρματος, λειαίνει τις ρυτίδες και τις πτυχώσεις, συσφίγγει το περίγραμμα του προσώπου, επιβραδύνοντας αποτελεσματικά την διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας.

Τρόπος εφαρμογής για οικιακή φροντίδα:

Oι αμπούλες χρησιμοποιούνται αμέσως μετά τον καθαρισμό και πριν την κρέμα- όπως δηλαδή κάνουμε και με ένα serum. (Με τη σειρά αυτή επιτρέπουμε στα συμπυκνωμένα συστατικά της να διεισδύσουν εύκολα στην επιδερμίδα, χωρίς να συναντήσουν το «εμπόδιο» από μια στρώση κρέμας).

Κρατώντας όρθια την αμπούλα, σπάστε την στο σημείο που λεπταίνει..Θα βρείτε στη συσκευασία ένα προστατευτικό «δαχτυλίδι» για να ανοίξετε την αμπούλα χωρίς …ατυχήματα.

Απλώστε όλο ή το μισό περιεχόμενο της αμπούλας το πρόσωπό σας και η σύνθεση του προϊόντος θα σας καθοδηγήσουν ως προς την ακριβή ποσότητα. — στην παλάμη σας και στη συνέχεια εφαρμόστε το με απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Περιμένετε να απορροφηθεί πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της περιποίησης σας.

Για ένα καλύτερο αποτέλεσμα συνίσταται εντατική εφαρμογή στην αρχή (3-4 φορές την εβδομάδα). Μόλις δείτε τα πρώτα αποτελέσματα 2 συνεδρίες για 2 εβδομάδες και τέλος 4 συνεδρίες κάθε μήνα.

Εφαρμογή σε ινστιτούτο,spa,η ιατρείο

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια της θεραπείας με υπερήχους , μικρορεύματα, Dermaroller και ηλεκτροδιάτρηση.

Συστατικά: Βιταμίνες: А, В1, В3, В6, С, Е, К, προλίνη, κυστεΐνη, υαλουρονικό οξύ, συνένζυμο Q10, υπεροξειδική δισμουτάση (SOD), πυρίτιο, ψευδάργυρος, χαλκός, σίδηρος, μαγνήσιο.

Υφή: Υγρή και απαλή .Χωρίς χρώμα και χωρίς άρωμα

Παραγωγός:Tegoder Cosmetics (1ο Ευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας 2019)

Ποσότητα : 24 x 2ml

Μενού